Aktuality

Máme ještě volná místa různé věkové kategorie, v našich kurzech.
 
Volejte  na tel: 724 261 305.

 Těšíme se na Vás ;)



Instruktorky radí
Ptejte se instruktorek na uvedených kontaktech.

Na veškeré Vaše
dotazy Vám rádi
odpovíme.

KONTAKT >>>

Kurzy a ceny

Co Vás v našem kurzu čeká?


Náš Baby club byl založen 7. listopadu 2000. Kurzy pravidelně navštěvují nejenom mladí lidé, ale i rodiče ve zralejším věku a také prarodiče.

 

Kurzy probíhají v rodinném prostředí - v bazénu pro pět rodičů s dětmi, kam ostatní veřejnost nemá přístup. Děti jsou rozděleny do skupinek podle pokročilosti a věku od šesti měsíců do tří a půl let. V bazénu používají rodiče plavecké čepice a brýle, kvůli jejich komfortu, když děťátka cákají. Jdou tím také dětem příkladem při nacvičování položení obličeje do vody, bublání a potápění.


Vaše děťátko se citlivě a hravou formou seznámí s vodou, uvolní se v ní a nebude se jí bát. Cit pro vodu využije v pozdější výuce plavání. Naučí se mimo jiné splývat na zádech, na bříšku, potápět se, skákat do vody a mnoho dalšího.Všechny tyto aktivity ve vodě působí blahodárně na dětský organismus, protože pomáhají v jeho tělesném vývoji, odstranují drobné odchylky, procvičí se celková pohyblivost, zlepší se rovnováha, koordinace pohybů, orientační schopnosti, krevní oběh, posílí se srdíčko a zvětší se kapacita plic.

Děťátko bude mít z pohybu ve vodě, ve Vaší těsné blízkosti radost, a Vy se budete radovat z jeho úspěchů. Tím se lépe poznáte a získáte k sobě hlubší citové pouto. Vaše děťátko si snadno zvykne na větší kolektiv dětí i dospělých.

Během kurzů si všimnete, že Váš potomek je bystřejší, lépe se soustředí a spolupracuje. Pravidelným plaváním bude otužilejší, jeho chuť k jídlu bude větší a spánek hlubší a delší.
Ke každému děťátku přistupujeme individuálně a celá výuka probíhá formou hry, doprovázené písničkami a říkankami. V bazénu používáme barevné hračky a pomůcky.

Maminky v našem baby klubu se těší na pravidelná setkání, navazují nová přátelství a často se scházejí i mimo klub. Chodí k nám také tatínkové, kteří jsou rádi, že mohou zažít krásné chvíle při společně stráveném aktivním odpočinku se svým potomkem. 
 
Ceny a zařazení do kurzu


Cena je 350,- Kč za lekci. Kurz se skládá z 10-11 lekcí. Scházíme se jednou týdně. Do konkrétního kurzu budete zařazeni po dohodě s vedoucí kurzu podle věku a dovedností dítěte. Více informací na tel: 724 261 305.
 

Příspěvek zdravotní pojišťovny


Některé zdravotní pojišťovny přispívají v rámci preventivních programů i na plavání kojenců a batolat (např. OZP, VZP, ZPMV, VOZP ). Informujte se u své zdravotní pojišťovny na tuto možnost, na podmínky a předkládané podklady.
 
Plavání u Vás doma ve vaně od 2 měsíců věku


Dojíždíme také do rodin, kde začínáme s nácvikem ve vaně a učíme rodiče, jak s děťátkem manipulovat.
Pro bližší informace: Lenka Stejskalová   -  tel: 776 238 574
 
 
Těší se na Vás instruktorky Baby clubu Chobotnička v Hrdějovicích u Českých Budějovic.